Løsninger

Vi tilbyder en bred vifte af løsninger og services, som hjælper vores kunder til at opnå ekstraordinære resultater

tidtagnings-anlæg

Racetiming.dk har siden 2004 udviklet og markedsført tidtagnings-anlæg til brug i forbindelse med streetrace motorsport. Med brug af japansk fremstillet sensor teknologi kan vores kunder opnå 1/1000 sekund præcision som er et krav indenfor streetrace.

Herudover har Racetiming.dk i flere år tilbudt tidtagning til banesport hvor der anvendes MYLAPS/AMB udstyr. 

hardware

Racetiming.dk har altid valgt at udvikle alt hardware selv, primært for at være uafhængig af eksterne leverandører, men også fordi vi derved kender hver eneste komponent i vores systemer.

Hvor det er muligt vælger vi til komponenter som er gængs tilgængelige og f.eks. benytter vi ARM Cortex som garantere kompabilitet uden at skulle udskifte hele systemer.   

Software

Software drejer sig først og fremmest om at kunne levere systemer som er intuitive og dermed brugervenlige – uanset hvor kompleks et maskinrum der gemmer sig bagved.

Racetiming.dk tilbyder software til deltager administration, afvikling, og resultatformidling enten som selvstændige software eller som en samlet suite.

Racetiming.dk udvikler alt vores software selv og altid i tæt samarbejde med brugerne.

Ved at udvikle vores software løsninger selv kan vi med kort responstid reagere på nye ønsker og forbedringer.

udvikling

Med mange års erfaring fra udvikling af hardware, software, og mekanik hjælper vi gerne med at bringe dit udviklingsprojekt i mål til aftalt tid og pris.

Hvor vi ikke selv har kompetencerne samarbejder vi med udvalgte samarbejdspartnere og freelance konsulenter.

billetsalg

Tag kontrol over din begivenhed ved at bruge et funktionsrigt billetsystem, hvor alle data tilhører dig, og hvor alt er designet til at matche dit eget brand.

Det er gratis at benytte billetsystemet, hvis du lader dine billetkøbere betale billetgebyret. Som arrangør bestemmer du, om du selv vil betale billetgebyret eller om billetkøberen skal betale dette. 

event & afvikling

Racetiming tilbyder at arrangere og afvikle dit motorsports event fra den første ide fødes og til dit event er succesfuldt afsluttet.

Med et stigende antal udfordringer i forbindelse med bl.a.  ansøgninger, godkendelser, og miljøkrav er der meget at holde styr på.

Book et uforpligtende møde med os og lad os sammen vurdere hvordan vi kan hjælpe med at gøre jeres event til en succes.   

klar til at tage dit event til det næste niveau?

KONTAKT OS I DAG OG FÅ EN UFORPLIGTENDE SNAK OM ØNSKER OG MULIGHEDER