Om os

Vores mission er at hjælpe din forretning til succes

Vi udvikler og leverer de bedste løsninger og services som vors kunder behøver

I vores branche findes der ingen standard løsninger, hver enkelt opgave behandles som et selvstændigt projekt hvor vi finder de moduler og komponenter, der bedst kan opfylde vores kunders ønsker og behov – til den aftalte pris og tid.

Før vi påtager os en opgave har vi gennem en struktureret proces afdækket kundens reelle behov og de økonomiske rammmer.

Et grundigt forarbejde garantere, at der ikke opstår uventede omkostninger når først opgaven er iværksat. Skulle kunden i forløbet ønske ændringer er det på forhånd aftalt hvor det håndteres.

vores værdier

samarbejde

Racetiming.dk er ikke bare en leverandør, vi er vores kunders fortrolige samarbejdspartner .

Resultat

Vi vil måles på om vores kunder har opnået det aftalte resultat indenfor den aftalte pris og tid.

Excellence

Vi vil være de blandt de bedste indenfor de områder vi beskæftiger os med. Det betyder at vi også siger pænt nej tak hvis vi ikke har den fornødne kompetence.

Innovation

At være innovativ betyder at vi konstant udvikler og videreudvikler på vores løsninger og services, således at vi altid er med forrest i feltet.

mød vores team

Henrik Hartvig

Business Development Manager

Henrik er stifter af Racetiming.dk og har været i branchen siden 1998 hvor han startede som professionel tidtager indenfor dansk og udenlandsk motorsport

Bo Sørensen

Development & Technical Manager

Bo er Racetiming.dk tekniske guro, ingen opgave er for lille eller for stor. Bo har stor erfaring indenfor såvel harware som software udvikling.

Lise bach poulsen

Head of Ticket Office & company barista

Lise er vores nyeste medlem af Racetiming.dk familien. Siden 2021 har Racetiming.dk tilbudt Danmarks bedste billet-salgs service som Lise er ansvarlig for. 

Klar til at tage dit event til det næste niveau?

Kontakt os i dag og book et uforpligtende møde hvor vi drøfter ønsker og muligheder